Eindejaarscross druk bezocht

Op 30 december is op een, door de regen, lastig te belopen parcours de eindejaarscross in Axel gehouden. Er werd gestart bij het ingang van FC Axel waarna de lopers over verharde, maar ook onverharde paden naar de finish liepen.

3,6 KM
Op de korte afstand (3,6 km) was Matti Buysse uit Stekene de snelste loper, hij kwam met een tijd van 13:18 over de finish, net voor Leo Bracke uit Axel. De snelste vrouw op deze afstand was Jocelyne Vervaet uit Maldegem met een tijd van 16:35.

6,8 KM
Op de middellange afstand viel de snelste tijd te noteren voor Maarten Loopgids uit Lovendegem, hij liep de 6,8 km in 24:53. Met  29:39 ging Cathy Poppe uit Terneuzen bij de dames met de zege aan de haal.

10 KM
Op de lange afstand (10 km) ging de overwinning naar Mark Verhage uit Zaamslag, hij kwam in 35:51 over de meet, zo’n 2 minuten voor de nummer 2, Pieter Pladdet uit Terneuzen. Renate van Huffel mocht de snelste tijd voor de vrouwen noteren, zij finishte in 49:01.

Overige tijden en uitslagen zijn te vinden op de Facebookpagina van onze vereniging.
Via deze weg willen wij jullie allemaal bedanken voor deelname en wij hopen jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen!