COVS Zeeuws-Vlaanderen

COVS Zeeuws-Vlaanderen

COVS Zeeuws-Vlaanderen organiseert daarnaast nog een aantal sociale activiteiten. Jaarlijks staat er een bowlingavond, een bierproefavond en een eindejaarscross op het programma. Daarnaast spelen wij regelmatig een voetbalwedstrijd tegen onze collega’s uit de omgeving. In het voorjaar doen wij mee met het districtzaalvoetbaltoernooi voor scheidsrechters en indien geplaatst ook met het NK Zaalvoetbal voor scheidsrechters. Vlak voor de zomerstop doen wij mee met het NK Veldvoetbal voor scheidsrechters, wij vormen dan meestal een team met collega’s uit heel Zeeland. Naast deze sportieve activiteiten worden er ook clubavonden georganiseerd voor de leden. Het doel hierbij is om ervaringen met elkaar uit te wisselen en samen te genieten van onze mooie hobby. Deelname aan deze activiteiten is veelal gratis voor leden, dus voor de prijs hoef je het niet te laten. Kortom, genoeg te doen binnen onze vereniging!

Niet alleen binnen de vereniging organiseren wij activiteiten. Indien gewenst verzorgen wij ook spelregelavonden bij verenigingen in Zeeuws-Vlaanderen.

Ben je geïnteresseerd in het lidmaatschap, of heb je misschien nog vragen, neem dan gerust contact op met een van onze bestuursleden.

Met vriendelijke groeten,

Nieck Elderson
Voorzitter